reméljük a legjobbakat

2021.01.13. 07:55

Teljes hírzárlat – Miért titkolják ennyire Sas József állapotát?

Egy hete érkezett az aggasztó hír, hogy a 82 éves kabarékirályt kórházban kezelik koronavírussal. Azóta azonban semmit sem tudni róla, a barátok, pályatársak is csak reménykedni tudnak.

Forrás: Ripost / Markovics Gábor

Fotó: Gabe

Sas József hosszú ideje az otthonában lábadozott kétoldali agyvérzése után, de bárhogy óvta őt a szerető család, megfertőződött a koronavírussal.

Kicsivel több mint egy hete, hogy a nagy nevettetőt kórházban kezelik, állapotáról azonban semmi biztosat nem lehet tudni, az aggódó család gyakorlatilag hírzárlatot rendelt el.

Heller Tamás, a kabarékirály pályatársa néhány napja még arról nyilatkozott, Sas már jobban van.

„Legutolsó információim szerint magánál van, megfigyelésre tartják bent. A felesége, Zsuzsa sem tud hozzá bemenni a kórházba, telefonon tartja a kapcsolatot az orvossal. Sajnos ezek már néhány napos infók, azóta nem hallottam felőle semmit”

– árulta el a Ripostnak Heller.

A Ripost kedden délelőtt elérte Sas lányát, Ágnest, aki határozottan kijelentette, nem szeretne nyilatkozni édesapja állapotáról.

„Elnézést, de erről most egyáltalán nem szeretnék beszélni” – zárta rövidre a beszélgetést Ágnes.

Így továbbra is marad a csend és a találgatás, miközben a barátok és pályatársak egy emberként drukkolnak a nagy nevettető felépüléséért – írja a lap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!