Bulivan

2017.03.16. 14:35

Stúdió után fel a színpadra

Látszólag csend honolt az elmúlt hetek során a Kowalsky meg a Vega háza táján, ám valójában nagyon is dolgozik a zenekar gépezete.

Gyuricza Ferenc

Nemrégiben jelentették be például, hogy a jövőre esedékes 15 éves jubileumukat egy minden eddiginél nagyobb szabású fellépéssel ünneplik meg a Papp László Budapest Sportarénában. Ugyan az eseményig még közel egy évet kell várniuk a rajongóknak, ám koncertek (vagy ahogy a zenekar nevezi őket: forradalmak) addig is bőven lesznek még szerte az országban.

Az elmúlt hetek csendjének másik oka, hogy a tél végét stúdióban töltötte a csapat - néhány új dalt rögzítettek, s néhány régi számot vettek fel ismét az őszre tervezett dupla válogatásalbumhoz -, így az élő találkozásra éhesen robbannak be újra a színpadokra. Pénteken este Zalaegerszegen, a Keresztury VMK-ban adnak koncertet. A nyolckor kezdődő program előzenekara egy fiatal debreceni csapat, az Éva Presszó lesz, míg Kowáék várhatóan kilenckor kezdik el műsorukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!