a Medgyaszay Házban

2019.11.23. 17:00

Négy extrém metál zenekar koncertezik Kanizsán

Az őszi klubszezon egyik legizgalmasabb eseményének ad otthont jövő hét szombatján, azaz november 30-án a Medgyaszay Ház.

Gyuricza Ferenc

Fotó: ZH

Az extrém metál koncerten három zalai, valamint egy pécsi zenekar lép színpadra. Az este hétkor kezdődő rendezvényen elsőként a stoner-rock hatásokat is mutató helyi Lumberjack Commando zenekart láthatja a közönség. A 2011-ben indult s többszöri tagcsere után jelenleg trióként működő csapat a közelmúltban második helyezést ért el a budapesti S8 tehetségkutató versenyen.

Fotó: ZH

Őket az első albumát a közelmúltban megjelentető, szintén helyi black metalos Feretrum követi, majd a hasonló stílusú pécsi Gylliath mutatja be dalait. A program főzenekara az egyik legjobb hazai extrém metál formációként jegyzett Age Of Agony (képünkön) lesz. A régi típusú death metalt játszó, lassan negyedszázados múlttal rendelkező, zalalövői székhelyű csapat koncertjei, fellépései igazi elsöprő erővel bírnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!