lesz gospelműsor is

2019.06.21. 10:00

Majka és Ganxsta Zolee – Szemezgettük a hétvége zenei kínálatából

Zenében gazdagnak ígérkezik a hétvége, a megye több településén várják remek programokkal a közönséget.

Gyuricza Ferenc

Zalaegerszegen, a Gardenben ma este HRFlow, Delta Sigma, Jackwell, valamint az Adam Bach & Bauer páros áll a lemezjátszók mögé, míg holnap ugyanott születésnapi partit tartanak. Szintén a megyeszékhelyen, az Orgona Kávézóban ma este nyolctól a Lélekmadár énekegyüttes mutatja be gospelműsorát.

Nagykanizsán, a Captain Hook Pubban ma este kilenctől Ganxsta Zolee és a gitáros Takács Vilmos lesz a vendég. Keszthelyen, a Viviera Beach-en ma este nyolctól Majka koncertezik, holnap lemezlovasok sora – Purebeat, Goldsound, Steve Judge, Deep Junior, MiamiSoul, Stick, Christopher, Manic N., Andrewboy és Daniel Nike – keveri a zenét. Zalakaroson, a Dísz téren ma este nyolctól a New Level Empire lép fel.

Lovásziban, a Papp Simon Ipartelepen holnap lesz a motorostalálkozóval egybekötött V. Kantin Fesztivál, amelyen 17 órától a Shabby Blues Band, majd az AB/CD, 20 órától a Tales Of Evening, 22-től az Ossian, majd az MR’8 ad koncertet. A programot motoros felvonulás és streetfighter show előzi meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!