január 10-én Kanizsán lép fel

2020.01.05. 12:00

Kalapács József dalai, akusztikusan

A Pokolgép és az Omen zenekar egykori frontembere, Kalapács József szólófellépésével kezdődik a klubkoncertek sora 2020-ban Zalában. A színházi szerepeiről is ismert énekes január 10-én a nagykanizsai Baur sörözőben lép közönsége elé.

Gyuricza Ferenc

Kalapács József jövő pénteken érkezik Nagykanizsára

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Gyuricza Ferenc

A heavy metal műfajának egyik legismertebb hazai képviselője az ezredforduló óta a saját nevét viselő, s ez idáig tíz stúdióalbumot megjelentetett zenekar élén dolgozik, ám ezúttal valóban szólókoncertre invitálja rajongóit, hiszen a nagykanizsai fellépésen mindössze akusztikus gitárkísérettel adja elő dalait.

Kalapács József jövő pénteken érkezik Nagykanizsára
Fotó: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

A programban a már említett Pokolgép és Omen klasszikussá vált slágerei mellett természetesen a Kalapács zenekar néhány közismert szerzeménye is elhangzik, de egyéb érdekességek – például színházi szerepeinek részletei – ugyancsak várhatók az énekestől. Az este nyolckor kezdődő program előzenekara a berhidai Hangár21 lesz, míg Kalapács József partnereként a gitáros Závoti Zoltán lép még színpadra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!