Zenekar

2019.05.17. 13:00

Dupla lemezbemutatóra készül Zalában a Tej

Dupla lemezbemutatót tart Zalában a dalaiban grunge, progresszív rock és popzenei hatásokat is felvonultató, magát amúgy a szubpop műfajához soroló, valójában behatárolhatatlan stílusú Tej zenekar.

Gyuricza Ferenc

A Tej ma Keszthelyen, holnap Zalaegerszegen játszik Fotó: ZH Archívum

Az egykori Isten Háta Mögött együttes frontembere, Pálinkás Tamás köré szerveződött öttagú formáció – amelyben az énekes-dalszerző mellett Fejős Ádám dobos, Svajcsik Kristóf gitáros, Kiss Benedek basszusgitáros és Sashegyi Soma billentyűs található még – korábban egyetlen alkalommal sem járt megyénkben, így számukra is izgalmasnak ígérkező hétvége elé néznek. A budapesti klubokban egyre népszerűbb, de országszerte is folyamatosan turnézó Tej ma este kilenctől Keszthelyen, az 512 Clubban ad koncertet, míg szombaton ugyanabban az időpontban Zalaegerszegen, a PopUp Undergroundban zenél, hogy a tavaly decemberben kiadott Nemegyenlő című albumának dalaival, valamint 2017-es bemutatkozó lemezének ismertebb szerzeményeivel lepje meg közönségét.

A Tej ma Keszthelyen, holnap Zalaegerszegen játszik Fotó: ZH Archívum

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!