15 éve színpadon

2019.03.30. 09:00

Dupla koncerttel, közönségtalálkozóval készül Egerszegre a Road

Fennállása másfél évtizedes jubileumát ünnepli az ország egyik legjobb koncertzenekara, a Heves megyei Domoszlóról indult Road. A groove-os modern metalt játszó négyfős csapat ennek apropóján speciális országjáró turnéra indult, amelynek péntek esti állomása a Keresztury VMK.

Gyuricza Ferenc

A Road az egyik legkedveltebb hazai koncertzenekar

Fotó: Gyuricza Ferenc

A zenekar 15 éves jubileumi turnéja az Akusztik & Metal címet kapta, amely egyben a műsor jellegére és tartalmára is utal. A Road minden egyes helyszínen dupla programot mutat be, egy akusztikus szettel, valamint egy hagyományos koncerttel állnak ki a közönségük elé. Mindezt még dedikálással és közönségtalálkozóval is megfejelik, azaz igazi rajongóbarát eredmény vár a csapat híveire. A zalaegerszegi program este negyed nyolckor kezdődik a dedikálással, míg a dupla koncert kezdési időpontja várhatóan fél kilenc lesz.

A Road az egyik legkedveltebb hazai koncertzenekar
Fotó: Gyuricza Ferenc

A Road amúgy az elmúlt héten egyedülálló módon öt koncertet adott a fővárosban. Egyet Pesten, egyet Budán, egyet meg a Dunán! – ezzel a szlogennel hirdették meg azt a programsorozatot, amely a 15 éves jubileum központi eseménye volt. Pontosan egy hete, pénteken a pesti Akvárium Klubban léptek fel, másnap a budai oldalon található Barba Negrában, míg vasárnap két koncertet is adtak az A38 hajón, egyet kifejezetten matiné jelleggel, a gyermekes családoknak.

Az ötödik fellépésre ugyancsak az A38 Hajón kerül sor, kedden, ahol tévéfelvétel is készült a koncertjükről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!