Bulivan

2017.06.22. 17:25

Street fighter show és bluesslágerek

A blues hazai királya, Deák Bill Gyula lesz az idei Kantin fesztivál első számú fellépője Lovásziban, a népszerű énekes és zenekara szombaton este fél tíztől mutatja be klasszikus dalokra és a legújabb szerzeményekre épülő műsorát.

Gyuricza Ferenc

Az egész napos rendezvényen azonban további koncertek is várják az érdeklődőket, így délután fél négykor Kósi Kornél és Kósi Kornélia kezd, őket a a Beautiful Lies nevű formáció követi, majd a világhírű Faith No More dalait játszó No More Faith játszik.

Este háromnegyed hét körül a Phantom révén már kap némi ízelítőt a blues és blues-rock műfajából a közönség, ezt nyolc órától a Kocsmazaj slágeresebb zenéje váltja, majd jön a rendezvény főszereplője. Deák Bill koncertjét követően - várhatóan éjféltől - az MR 8 játszik még, ők klasszikus magyar rockdalokat adnak elő. A fesztivál természetesen nem csak a zenéről szól, délután két órakor kezdődik az a street fighter show, amelynek szereplői Európai és világbajnokságokon is bizonyítottak már, három órától pedig motoros felvonulásra invitálják mindazokat, akik kétkerekű járművel érkeznek a rendezvényre. Emellett gazdag gasztronómiai kínálat is szerepel a fesztivál "étlapján".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!