Bulivan

2011.03.01. 14:14

Dilibogyók újratöltve? Dumb és Dumber visszatérhet

Csaknem két évtizeddel az eredeti film elkészülte után folytatódhat minden idők egyik legegyügyűbb, legbárdolatlanabb és legsikeresebb amerikai vígjátéka, a Dumb és Dumber - Dilibogyók.

MTI

A Bobby Farrelly, a komédiát megálmodó testvérpár fiatalabbik tagja a Moviehole internetes filmmagazinnak elmondta, hogy a filmet számtalanszor leadták az amerikai tévéadók, és még a mai gyerekek is gyakran idézik a két ütődött főszereplő, Lloyd Christmas (Jim Carrey) és Harry Dunne (Jeff Daniels) aranyköpéseit, amelyeket ő maga már elfelejtett.
   
"Ha megint össze tudnánk hozni a két fickót, Jim Careyt és Jeff Danielst, akkor méltó folytatás készülhetne - és a dolgok ebbe az irányba mozognak. Kezdjük kitalálni, hogy a két s.ggfej hogyan élhet húsz évvel később, és reméljük, hogy méltó folytatást tudunk kihozni a dologból" - mondta.
   
Az 1994-es mozi bombasiker volt, amelyet egy halovány előzményfilm követett, a Magyarországon Dilibogyók 2 címmel bemutatott Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd. Abban a félnótás duó tinédzserkori egymásra találását Eric Christian Olsen és Derek Richardson játszotta el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!