Bulivan

2010.11.11. 13:40

Zimmer Feri 2. - Ősbemutató a médiakonferencián

A Korrektúra 2010 konferencián premier előtti ősbemutató keretében vetítik le Tímár Péter legújabb vígjátékát, a Zimmer Feri 2-t - közölte szerdán Sárosi Mona, a médiakonferenciát szervező cég ügyvezetője.

MTI

A filmet megelőző pódiumbeszélgetésen három producer beszélget a magyar film helyzetéről, jövőjéről és a hazai filmgyártás finanszírozásáról. A kerekasztal résztvevői a Zimmer Feri 2-t producerként jegyző Kálomista Gábor, a Magyar Producerek Szövetségének elnöke, Csupó Gábor, akinek a nevéhez többek között A Simpson család című rajzfilmsorozat köthető, valamint Andy Vajna hollywoodi filmproducer, az etyeki Korda Filmstúdió társtulajdonosa.
   
Az 1998-as Zimmer Feri folytatásában a Fikász-család újabb kalandjai elevenednek meg, ám most a Balaton-parti, családi vendéglátás helyett egy romkastélyban próbálnak szerencsét. A főbb szerepekben a régi arcokat láthatja viszont a közönség: Fikász Ferit ezúttal is Reviczky Gábor, feleségét, Vilmát, Pogány Judit formálja meg, Rozi lányukat Kovács Vanda, férjét, Pistát Szarvas József alakítja.
    

Tekintsen meg egy részletet az első részből!




A filmet a november 23-24-i tihanyi konferencia első napján, a szakmai programok végén, este mutatják be. A mozikban december 2-tól láthatja a közönség.
   
A Korrektúra 2010 médiakonferencián a magyar médiavilág számos meghatározó személyisége és véleményvezére, valamint  politikusok és a gazdasági élet döntéshozói fejtik ki véleményüket az új médiarendszerről és annak várható hatásairól.


IDE KATTINTVA nézze meg a Zimmer Feri 2. előzetesét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!