Bulivan

2010.10.27. 11:53

Darren Aronofsky sci-fit rendez

Darren Aronofsky elvállalta a Machine Man (Gépember) című sci-fi rendezését, amely a Mandalay stúdió produkciójában készül.

MTI

A Machine Man Max Barry készülő regényén alapul, amelynek jogait tavaly vásárolta meg a stúdió. A forgatókönyv Mark Heyman és Aronofsky közös munkájaként születik.
   
Heyman írta a rendező Black Swan (Fekete hattyú) című, a balett világában játszódó thrillerének forgatókönyvét is. A Natalie Portman főszereplésével készült dráma több fesztiválsikert aratott idén.
   
Barry könyve egy megszállott mérnökről szól, aki egy olyan cégnél dolgozik, amely az élet meghosszabbításával kísérletezik. A mérnököt annyira magába szippantja munkája, hogy saját testrészeit is nekilát lecserélgetni a tartósabb titániumból készült darabokra. Ám egyszer csak rájön, hogy már nem egyedül "tatarozza" magát, hanem mások is belenyúlnak "átalakításába", a maguk hasznára.
   
Barry napi egy oldalt tesz ki az internetre készülő munkájából, a kész regényt a tervek szerint 2011 tavaszán jelenteti meg a Vintage Books kiadó.
   
A Machine Man forgatására azt követően kerülhet sor, hogy Aronofsky befejezte a tavaly bemutatott X-Men kezdetek: Farkas című akciófilm folytatásának felvételeit - számolt be róla a hollywoodreporter.com.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!