Bulivan

2010.03.10. 11:06

Három dimenzióban térhet vissza Óz

Három dimenzióban térne vissza a filmvászonra minden idők egyik legnagyobb filmklasszikusa, az Óz, a csodák csodája. A Warner két forgatókönyvet is berendelt a mese modernizált és az új technológiákhoz alkalmazkodó változatáról.

MTI/EFE

Az egyelőre csak Oz címet viselő szkriptet a Shrek következő részét író Darren Lemke jegyzi. A másik változat a Wizard of Oz címet kapta és az Erőszakos múlt című film révén ismert Josh Olson áll mögötte. Erről a forgatókönyvről annyit tudni, hogy írója Dorothy unokáját küldené el egészen a sárga utakkal átszőtt földig, hogy harcba szálljon a gonosszal. A három dimenzióban újjáéledő film producere, Basil Iwanyk a hírek szerint a második verziót szereti jobban.
   
Sajtóértesülések szerint a stúdió bízik Óz sikerében és abban, hogy a piac ugyanolyan jól fogadja majd a 3D-s változatot, mint ahogy Tum Burton Alice csodaországban című filmjét.
   
Az Óz, a csodák csodája 1939-ben Judy Garland főszereplésével került a mozikba, sikere azóta töretlen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!