Belsősárd

2017.03.13. 17:35

Fontos az időskorú lakók megbecsülése

Belsősárd - Egy éven belül három nyugdíjaskorú lakója hunyt el a településnek, róluk is megemlékeztek vasárnap, a szépkorúak ünnepén.

Gyuricza Ferenc

Ezzel egy szerencsés, akár kegyelminek is nevezhető állapota veszett el a községnek, hiszen azt megelőzően négy éven keresztül nem volt temetés a mintegy százlakosú településen - idézte fel Vida József polgármester.

Vida József polgármester és Gál Anikó önkormányzati képviselő köszöntik a falu legidősebb lakóját, a 90 éves Tompa Ferencnét
Fotó: Gyuricza Ferenc

A település önkormányzati vezetője arra is kitért köszöntőjében, hogy az önkormányzat mindig igyekezett megbecsülni a folyamatosan fejlődő, szép, rendezett faluképet mutató község alapjainak megteremtésében elévülhetetlen érdemeket szerzett helybélieket, akik már valamennyien szépkorúak. A polgármester mindezek után külön köszöntötte a község legidősebb lakóját, az idén kilencvenedik évét betöltő Tompa Ferencnét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!