Belföld

2017.03.17. 12:03

Szünetel az e-matrica és az e-útdíj értékesítés vasárnap hajnalban

Budapest - Hálózati karbantartás miatt vasárnap hajnali 1 órától várhatóan 3 óráig minden platformon szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

A tájékoztatás szerint a karbantartás időtartama alatt az ismert csatornák egyikén sem lesz lehetőség e-matricák és HU-GO viszonylati jegyek váltására, utóbbi esetében az egyenlegfeltöltés is szünetel.

A karbantartás a fedélzeti eszközt (OBU) használókat nem érinti, de nekik is rendelkezniük kell a megjelölt időszakra megfelelő egyenleggel.

A szolgáltató javasolja, hogy az úthasználati jogosultságot elővételben vegyék meg még a karbantartás előtt az ematrica.nemzetiutdij.hu, vagy a www.hu-go.hu weboldalon, a NÚSZ ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladói partnereinél, vagy a nemzeti mobilfizetés rendszeren keresztül (sms-ben, weben vagy applikációval) - áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!