Belföld

2009.05.16. 14:09

Tizenhat órányi keresés után találták meg az Etyekről eltűnt asszonyt

Székesfehérvár - Tizenhat órás, egész éjszaka folytatott kutatás után szombaton legyengült állapotban, de élve találták meg azt a 61 éves etyeki nőt, aki egy családi vita után hajtott el autójával a településről - közölte szombaton a rendőrség.

zaol.hu

Mivel a több oldalról beszerzett információk azt valószínűsítették, hogy kárt akar tenni magában, és feltételezhetően Pécs felé indult el, a rendőrség azon az útvonalon kezdte meg, szinte versenyt futva az idővel, a kutatást - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 
    
R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a keresésben nagy erőkkel vettek részt a Fejér és Tolna megyei rendőrök, az útvonal mentén levő települések polgárőrei, erdészek, vadászok, és bekapcsolódott a kutatásba a készenléti rendőrség helikoptere is.
    
A helikopter személyzete szombaton, valamivel dél után a Tolna megyei Kisszékely és Nagyszékely közötti földúton, egy fás, bokros területen megpillantotta a keresett járművet. 
    
A körzeti megbízott egy polgárőrrel és egy hivatásos vadásszal ment az autóhoz, amelyben legyengült állapotban, de élve találták meg az asszonyt, akit ezután a mentők kivizsgálásra kórházba szállítottak.


Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!