Belföld

2016.10.02. 16:25

Teréz körúti robbantás – Újabb felvételek a tettesről!

Budapest – Újabb fénykép- és kamerafelvételeket tett közzé a Központi Nyomozó Főügyészség a feltételezett Teréz körúti robbantóról, akinek azonosításához továbbra is kéri a lakosság közreműködését – adta hírül az MTI.

A Keresztes Imre főügyész által jegyzett közlemény utalt arra, hogy a főügyészségnek azonosításra alkalmas, újabb fénykép- és videofelvételei vannak a múlt héten szombaton este, a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton történt robbantás egyelőre ismeretlen, feltételezett elkövetőjéről. A felvételek hamarosan elérhetőek lesznek az ügyészség hivatalos honlapján, a www.mklu.hu oldalon – közölték.

A Központi Nyomozó Főügyészség előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Azt kérik, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyéről, tartózkodási helyéről bármilyen információja van, tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06 80 620 107-es számon, vagy a Telefontanú 06 80 555 111-es zöld számán.

Bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Az országos rendőrfőkapitány a nyomravezetőnek nettó 10 millió forint díjat tűzött ki. A bejelentő személyét bizalmasan kezelik.

Kérik azt is, hogy jelentkezzen tanúként a közzétett képek egyikén látható kerékpáros, aki a robbantás előtt elhaladt a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!