Belföld

2016.02.18. 08:19

Taxis rabolt ki három migránst Nagyfa közelében

A megalapozott gyanú szerint egy taxisofőr rabolt ki három migránst Nagyfa közelében, a férfit elfogták és őrizetbe vették - tájékoztatta a Csongrád Megyei Renfőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Szenti Szabolcs közölte, a megalapozott gyanú szerint szombaton 22 óra körül három, a Nagyfai Ideiglenes Befogadó Állomáson elhelyezett migráns gyalogolt Szeged felé a 47-es főút mellett. A két afgán és egy iráni állampolgár megállított egy taxit, majd beszálltak a járműbe. Menet közben a sofőr egy lőfegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette az utasait, hogy adják át a náluk lévő pénzt, különben megöli őket. A sértettek ennek eleget tettek, majd az időközben megálló taxiból kiugrottak és elmenekültek.

A rendőrség hétfőn elfogta a fegyveresen elkövetett rablás bűntettével megalapozottan gyanúsítható 51 éves sándorfalvi férfit. A gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását - tudatta az őrnagy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!