Belföld

2009.06.10. 08:32

Pech: A térfigyelő kamera buktatott le két tolvajt

Miskolc - A térfigyelő kamera buktatott le két tolvajt Szerencsen, a tettesek az általuk feltört büfében ettek, amikor a rendőrök rajtuk ütöttek.

zaol.hu

Szerencs belvárosában, az éjszakai órákban a kamerarendszer diszpécsere felfigyelt két fiatalemberre, akik egy bezárt, lehúzott rolójú büfé előtt megálltak, majd azt több alkalommal körbejárták. Végül egyikük megemelte a lezárt redőnyt és betörte az ablakot. Itt azonban nem tudtak bejutni, ezért berúgták az oldalsó bejárat ajtaját, s bementek az épületbe - közölte Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.

Dobi Tamás hozzátette: mindezt "élő, egyenes adásban" látta a térfigyelő kamerák kezelője, aki értesítette a rendőröket. A tetten ért sóstófalvai és megyaszói férfi éppen a fagyasztott gyroshúst és a sajtot próbálta megenni a büfében, amikor a rendőrök megérkeztek. A járőrök láttán a kasszából kivett aprópénz "kihullott" a zsebükből. 

A szerencsi rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a két férfi ellen, egyúttal kezdeményezték, hogy gyorsított eljárás keretében állítsák őket bíróság elé - közölte a helyettes szóvivő.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!