Belföld

2010.12.27. 10:30

Megnyitottak két lezárt utat Borsodban

Megnyitották a Tardona és Dédestapolcsány közötti útszakaszt, amelyet a helyi patak áradása miatt zártak le, illetve újra járható a Putnok és Borsodbóta közti út is, amelyet a Sajó árhulláma miatt kellett lezárni.

MTI

A Tardona patak áradása miatt szombaton zárták le a Tardona és Dédestapolcsány közötti utat, vasárnap pedig teljes útzárat rendeltek el Putnok és Borsodbóta között a Sajó magas vízállása miatt. Ezeket a részeket nyitották meg hétfőn.
   
Továbbra sem járható az út Komjáti és Tornaszentandrás között a Bódva árhulláma miatt, valamint a Kesznyéten és Sajóörös közti útszakasz, amelyet a Sajó öntött el. Teljes útzár van érvényben a 26-os út, illetve Sajókaza között, az áradó folyó úgyszintén birtokba vette a Muhiról, a körömi révhez vezető utat. Muhi és Köröm között ezért a komp sem közlekedik, miként Ároktő és Tiszacsege között a tiszai komp sem. Ároktőnél az átkelőhöz vezető út sem járható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!