Belföld

2013.05.06. 19:13

Megkéselte volt élettársát egy nő Pilisborosjenőn

Pilisborosjenő - Többször is megszúrta volt élettársát egy nő Pilisborosjenőn, majd végezni akart önmagával, de a rendőrök megakadályozták. Mindkét embert kórházba szállították, a nő ellen eljárás indul - egészítette ki az MTI-nek a település polgármesterétől származó korábbi információját a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője hétfő este.

MTI

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy egy családi ház udvarában egy 58 éves nő a délutáni órákban ismeretlen okból többször is megszúrta volt élettársát. Miután a 42 éves férfit kórházba vitték, a nő megpróbált véget vetni az életének, de az időközben kiérkező járőrök megakadályozták az öngyilkosság elkövetésében, majd a mentők őt is kórházba vitték. A sérültek állapotáról egyelőre nincs információ.

A szurkáló ellen emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indít eljárást a PMRFK - tette hozzá a szóvivő.

Paksi Imre, Pilisborosjenő független polgármestere korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a család házánál több mint fél órán át mentőhelikopter és mentőautó is állt, majd mindkettő elhagyta a helyszínt. A polgármester úgy tudja, hogy a szurkáló nő felakasztotta magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!