Belföld

2016.11.22. 15:51

Kocsmatúrára indul? Használja ezt az appot!

Valós idejű információnyújtás a nap 24 órájában!

A milliók által használt Androidos rendszer számos hasznos szolgáltatással könnyítheti meg életünket. Az egyik ilyennel a földrajzi helyzetünket oszthatjuk meg, melynek segítségével rögtön tájékozódhatunk például az aktuális forgalmi helyzetekről, de enélkül a Popular Times nevű szolgáltatás sem jöhetett volna létre. - írja a 24.hu.

Az újítás segítségével könnyedén eligazodhatunk többek közt abban, hogy az üzletek a nap mely szakaszaiban a legzsúfoltabbak. A hely adatlapján szerepel egy órákra lebontott idővonal, amellyel nyomon követhetjük a kiemelt időszakokat.

Mindez az eddig ott járó felhasználók megosztásai alapján jött ki, figyelembe véve az éppen aktuális év- és napszakot. A Google azonban ezt még magasabb szintre fejlesztette és kiterjesztette a kocsmákra, pubokra, immáron valós idejű információkkal.

Vegyünk egy hétköznapi példát: ha a szomjas felhasználó rákeres egy helyre, vagy a térképen megnézi, hogy nyitva van-e az általa kiszemelt kocsma, akkor az általános információk mellett arról is rögtön tájékoztatást kap, hogy abban a pillanatban mennyien vannak ott, érdemes-e azonnal meglátogatni a helyet vagy inkább egy kicsit később. A döntést az is tovább segíti, hogy az emberek általában mennyi időt töltenek el az adott helyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!