Belföld

2011.06.28. 14:40

Kizuhant egy kisgyerek a harmadikról - Életben maradt!

Kizuhant egy 5 éves kisgyerek egy harmadik emeleti lakásból kedd délután a fővárosban, a XIX. kerületi Rákóczi utcában - mondta Mucsi Nóra, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

MTI

 Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője közölte: a kislány 7-8 métert zuhanhatott, viszont az esését egy ház előtt lévő fa csillapíthatta. Ennek köszönhető, hogy a nagy magasság ellenére a gyermek életben maradt, az első vizsgálatok alapján nagyon súlyos törést sem szenvedett.
   
Mivel azonban gyanítható volt, hogy a kislánynak esetleg belső vérzése lehet, a gyerek állapotát súlyosnak minősítették. A helyszínen kezelésben is részesítették: infúziót, fájdalomcsillapítót, oxigént kapott, speciális rögzítő eszközökkel stabilizálták a testét, majd vákuummatracban szállították kórházba.

Közel egy éve Nagykanizsán zuhant ki egy kisgyerek  Zemplén Győző utca 6. alatti tízemeletes épület 8. szintjéről. Részletek itt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!