Belföld

2010.12.27. 14:58

Illegális pókerklubra bukkantak Miskolcon

Egy Miskolcon működő illegális pókerklubra csapott le a rendőrség a napokban; az APEH munkatársaival közösen tartott akció során több pakli kártyát, készpénzt, illetve asztalokat foglaltak le - tájékoztatta a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője hétfőn.

MTI

Dobi Tamás közölte: a miskolci rendőrkapitányság felderítő osztálya az APEH szerencsejáték-felügyeleti osztályának munkatársaival egy hete - december 21-én közös akció keretében átfogó ellenőrzést tartott egy miskolci ingatlanban. Az épületben a hatóságok rendelkezésére álló adatok szerint tiltott szerencsejátékokat szerveztek. Az akció idején is éppen többen várták a "szerencséjüket", azonban ezúttal a rendőrök lepték meg a társaságot - ismertette a részleteket.
   
Hozzátette: az intézkedés során megállapították a tiltott szerencsejáték szervezését, mivel az érintettek semmilyen hatósági engedéllyel nem rendelkeztek. A miskolci rendőrkapitányság tiltott szerencsejáték szervezése miatt indított eljárást.
     
A büntető törvénykönyv szerint aki tiltott szerencsejátékot szervez, vagy ehhez helyiséget bocsát rendelkezésre, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!