Belföld

2011.03.21. 06:41

Halálos ráfutásos baleset az M7-esen Balatonkeresztúrnál - A 7-es főútra terelik a forgalmat

Halálos kimenetelű baleset történt hétfőn kora reggel az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán a 171-es kilométerszelvényben, nem messze a balatonkeresztúri körforgalomtól, a pályát teljes szélességében lezárták - tájékoztatta a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-t.

MTI

Egy kisteherautó hátulról belerohant egy kamionba. A balesetben egy ember életét vesztette, egy másikat könnyű sérüléssel szállították kórházba - közölte Pintér Sándor. Hozzátette: az áldozatot a marcali és a keszthelyi tűzoltók feszítővágóval emelték ki a járműből. 
   

Karsay Kornél, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére elmondta: feltehetően elaludt a sofőr, ez okozta az öt óra előtt pár perccel történt ráfutásos balesetet. Az elől haladó kamion vezetője nem sérült meg, a másik jármű vezetőjét könnyű sérülés gyanújával a marcali kórházba szállították, váltótársa, egy 36 éves csurgói férfi, aki a balesetkor aludt a vezetőfülke hátuljában, a helyszínen életét vesztette.
   
A sajtóreferens közlése szerint a mentés és a helyszíni szemle idejére a forgalmat a 170-es kilométernél a 7-es főútra terelik, ahonnan a 175-ös kilométernél térhetnek vissza a járművek az autópályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!