Belföld

2016.02.28. 16:47

Évértékelő - Tóbiás: Orbán Viktor nem foglalkozott a valódi problémákkal

Budapest - Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelő beszédében nem foglalkozott a társadalom valódi problémáival, amiből arra lehet következtetni, hogy ezekben a kérdésekben nem is várható tőle megoldás.

"Orbán Viktor eltévedt" - fogalmazott az ellenzéki politikus az MTI-hez vasárnap eljuttatott hangfelvételén, majd hozzátette, a kormányfő beszéde és a valóság között óriási szakadék tátong.

Miközben a miniszterelnök 21. századi egészségügyről beszél, addig a valóságban az egészségügy romokban van, az oktatás összeomlott, a közigazgatás szétzilálódott - fejtette ki Tóbiás József, példaként említve, hogy orvosok ezrei, szakápolók tízezrei hagyják el Magyarországot.

Az MSZP vezetője aláhúzta továbbá, Orbán Viktor nem beszélt emberek millióinak létválságáról sem, így szerinte a kormányfőtől már nem is lehet azt várni, hogy megoldást adjon a valódi problémákra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!