Belföld

2009.10.19. 17:24

Balesethullám a 6-oson

Egy ember súlyosan megsérült a 6-os út siófoki elágazójánál, ahol két személygépkocsi ütközött össze, de ez csak egyike volt az a szakaszon történt hétfői baleseteknek.

zaol.hu

A kora esti balesetet az okozta, hogy a Siófok felől érkező nő gépkocsijával nem adott elsőbbséget egy Pécs felé közlekedő személyautónak - mondta Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Útlezárás nincs, de forgalomtorlódásra számítani kell - tette hozzá.

Ez volt hétfőn a harmadik baleset a 6-os út Tolna megyei szakaszán.

Reggel hét óra után nem sokkal a fácánkerti elágazó közelében két gépkocsi ütközött össze frontálisan, miután az egyik autó vezetője figyelmen kívül hagyta az M6-os autópálya építése miatti terelő sáv jelzéseit. A balesetet okozó jármű két utasa súlyos sérülést szenvedett, egyiküket életveszélyes koponyasérüléssel szállították kórházba; a vétlen autóban ketten sérültek meg.

Kora délután Bonyhád és Kakasd között egy előzésben lévő személygépkocsi hajtott árokba, a sofőr kisebb agyrázkódást szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!