Belföld

2009.10.23. 16:18

Balesetek csúszós úton, őz miatt, figyelmetlenségből

Több baleset is történt csütörtökök a sárvári rendőrség illetékességi területén. Egy figyelmetlen sofőr beszánkázott a körforgalomba , egy másik „kigurult” az útra, de volt aki a nedves úton csúszott meg.

zaol.hu

A  84-es főút sárvári elkerülő szakaszán suzukis szenvedett balesetet.  A veszprémi sofőr a 88-as és a 84-es főútvonal kereszteződésénél az Állj, elsőbbségadás kötelező jelzőtáblánál megállt, de figyelmetlensége miatt kigurult az útra, s összeütközött a neki balról, Rábapaty érkező Man típusú nyerges vontatóból és a hozzákapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénynek - írja laptársunk, a vasnepe.hu.

Az ütközést követően a  vontató  nekitolta Suzukit egy Rábapaty irányába haladó, éppen a baleset miatt  lassító  Toyota Previa típusú személygépkocsinak.

A balesetben személyi sérülés nem történt.
 
Sárváron a Batthyány úton a körforgalomban Peugeot típusú személygépkocsi sofőrje  a Batthyány út Hunyadi utca kereszteződésében található körforgalomhoz érve a nedves úton megcsúszott és egyenesen beleszánkázott a körforgalomba, s a középen található füves területen állt meg,  kidöntve az útkanyarulatot jelző táblát.

A baleset során személyi sérülés nem történt.

Sitke belterületén egy üllői lakos az általa vezetett járműszerelvénnyel közlekedett Sárvár felől Tokorcs irányába, mikor elvesztette uralmát a jármű felett és a vízelvezető árokba csúszva a járműszerelvény az úttesten keresztbe fordult. A baleset során a sofőr  az  előzetes orvosi tájékoztatás szerint  8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. Az ügyben szabálysértési eljárás kezdeményeztek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!