Belföld

2016.02.09. 14:29

Államvizsga előtt állt az eltűnt győri lány

A térfigyelő kamerák felvételeit is folyamatosan nézik a győri rendőrök, hátha feltűnik rajtuk az a lány, akiről január 25-e óta nem tud semmit családja.

Bödecs Rebeka három hete egy barátnőjéhez ment, de már másnap kiderült, hogy az egyetemista lány hetek óta nem is beszélt ismerősével.

 

Bödecs Rebeka telefon, papírok és bankkártya nélkül indult el otthonról, táskáján kívül húga szerint valamennyi pénzt vihetett magával. Eltűnése után a nyomozók az egész szobáját átkutatták és a számítógépét is lefoglalták, amin visszaállították a korábban törölt adatokat. Úgy tudjuk, a rendőrök a törölt elemek között egyelőre nem találtak olyan információt, ami segíthetne megtalálni az egyetemistát.

Bár korábban több helyen is megjelent, hogy a lány a számítógépes játékok rabja volt, a Velvetnek Bödecs Rebeka testvére ezt határozottan cáfolta.

 

A 22 éves lány a Pázmány Péter Katolikus Egyetem anglisztika szakán tanult, és húgával lakott együtt Piliscsabán. Fél éve költözött haza Győrbe, mivel már csak a szakdolgozatát kellett megírnia.

 

A múlt hétvégén a rendőrök speciális mentőkkel is keresték az egyetemista lányt, egyelőre hiába. Így továbbra is kérik, hogy aki felismeri a lányt, vagy tudja, hol lehet, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon , illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!