Belföld

2016.11.29. 11:32

Magyarország hivatalosan is világelső... a pornózásban (18+)

Most bizonyára csalódottak. Azt várták, hogy a tudományokban vagy művészetekben jeleskedünk, de higgyék el, valakinek ebben is elsőnek kell lenni, miért ne mi legyünk azok?

Az Information Is Beautiful nevű oldal elemzéséből, amelyet több különböző adatbázis adatai alapján készítettek el, kiderült, hogy melyik ország miben számít a legjobbnak. Az oldal igénybe vette a CIA, a Világbank, a Reuters és a Forbes kutatásait, hogy összeállítsák a következő térképet, amelyből érdekes dolgokat szűrhetünk le- írja a 24.hu.

Az adatok szerint Magyarország verhetetlen a pornósztárok kinevelésében! Lehet ezen szégyenkezni, csak nem érdemes, elvégre ez is egy szakma.

De hogyha jobban szeretünk más nemzeteken nevetni, mint a sajátunkon, nyugodtan szemezgessünk a térképen más országokat, például Fehéroroszországot, akinek az alkoholfogyasztás jutott. A pornó azért mégiscsak jobb ennél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!