Belföld

2012.02.27. 17:34

Fotók: Tűzoltó autóval karambolozott Kispesten

Kispest - Két ember, köztük egy tűzoltó is súlyosan megsérült, amikor egy tűzoltó autó karambolozott hétfő délután Kispesten.

MTI

Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-vel azt közölte, hogy a baleset helyszínéről két férfit súlyos sérüléssel szállítottak kórházba, az egyik sérültet a Merényi Kórházba, a másikat Honvédkórház-Állami Egészségügyi Központba szállították.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a tűzoltó autó a megkülönböztető jelzéseit használva haladt a XIX. kerületben, amikor a Nádasdy és a Hofherr Albert utca kereszteződésében összeütközött egy kisteherautóval. A baleset körülményeit még vizsgálják.

Tavaly a fővárosi tűzoltók összességében mintegy egymillió kilométert vezettek, amely során balesetben két ember, egy tűzoltó és egy civil sérült meg - tette hozzá a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!