Belföld

2012.01.30. 15:12

Vasárnapi ebéd közben rabolták ki a családot

Szolnok – Több millió forint értékű készpénzt és ékszert loptak el besurranó tolvajok vasárnap Szolnokon egy családi házból, miközben a tulajdonosok ebédeltek – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

MTI

Pásztorné Kovács Ágnes elmondta: az épületben lakó házaspár éppen vasárnapi ebédjét fogyasztotta a konyhában, mialatt két besurranó tolvaj a nyitott bejárati ajtón bejutva az egyik szobából készpénzt és arany ékszereket vitt el.

A férfi ugyan észrevette, hogy két idegen nő van az udvarukon és kérdőre is vonta őket, ám rövid időre megtévesztette a váratlan vendégek reakciója, akik azt válaszolták, hogy szabót keresve nyitottak be a házigazdákhoz - fűzte hozzá.

Ezt követően, az elsődleges becslések alapján, mintegy 4,5 millió forint összértékű zsákmánnyal felpakolva távoztak a helyszínről – fogalmazott a százados jelezve, hogy a rendőrség jelenleg is keresi az egyelőre ismeretlen elkövetőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!