Belföld

2011.08.14. 15:04

Lassú haladásra kell számítani az M7-esen

Egymástól mintegy egy kilométernyi távolságra két baleset történt az M7-es Budapest felé vezető sávjában, a 74-75-ös kilométer közelében; mindkét helyen két autó ütközött, senki nem sérült meg, a főváros felé tartók viszont lassú haladásra számíthatnak - közölte a rendőrség vasárnap délután az MTI-vel.

MTI

A Szabadbattyán környékén történt baleseteknél már befejeződött a helyszínelés, a sérült kocsikat eltávolították a pályáról - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
R. Szabó Ágnes közlése szerint nemcsak a balesetek miatt lassult le a forgalom, hanem azért is, mert szinte egy időben indult meg a Balatonról a főváros felé tartó autóáradat.
   
A rendőrség azt javasolja, hogy aki teheti, halassza későbbre az indulást, illetve válassza a 7-es, valamint a Veszprém irányából Budapest felé tartók pedig a 8-as főutat.
   
A 7-es főúton közlekedők haladásának gyorsítása végett - ha szükség lesz rá - Lepsénynél, Szabadbattyánnál és Martonvásárnál kikapcsolják majd a forgalomirányító lámpákat, és rendőrök segítik a közlekedőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!