Belföld

2010.09.20. 15:50

Őrizetben a drogterjesztő pátrohai férfi

Elfogták a kisvárdai iskolában drogot terjesztő társaság egyik tagját: a 26 éves pátrohai férfit vasárnap vették őrizetbe kábítószerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - közölte a rendőrség hétfőn.

MTI

Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője az előzményekről szólva elmondta, hogy az ügy korábbi gyanúsítottjait, két 24 éves férfit és egy 17 éves lányt még júliusban elfogták. A gyanú szerint a társaság tagjai kábítószerrel kereskedtek Kisvárda egyik középiskolájában, illetve annak környékén.
   
A főhadnagy hozzátette: a férfiak már tavaly óta árulták speedet és marihuánát, a lány - egyikük barátnője - az idén kezdett a dílereknek segíteni abban az iskolában, ahova járt.
   
A házkutatások során nem találtak tiltott anyagot a gyanúsítottak lakásán, a gyorsteszt azonban kimutatta szervezetükben a drog jelenlétét - emlékeztetett a helyettes szóvivő. A rendőrség több fogyasztót már korábban kihallgatott, akik szabadlábon védekezhettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!