Belföld

2010.07.12. 18:02

Licitáljon! Vásárlással is segítheti a rászorulókat

A Pannon Lapok Társasága (PLT) újságjai, köztük lapunk felhívására sokan ajánlottak fel különleges tárgyakat az árvízkárosultak megsegítésére. Honlapunkon már javában zajlik az a licitálás, amely ezt a célt szolgálja.

Zalai Hírlap

Az online árverések lebonyolítása azonban most nem teszi lehetővé, hogy a jótékonysági árverésre felajánlott tárgyak, művészi alkotások, gyűjtemények az ajánlott kikiáltási értéken szerepeljenek. Ebben segít lapunk azzal, hogy folyamatosan közöljük a felajánlók által javasolt összegeket.

Bizonyára lesznek olvasóink között, akik segíteni szeretnének, és van lehetőségük arra, hogy nagyobb összeggel is beszálljanak a licitálásba. Célunk, hogy a nyár végéig jelentős összeggel segítsünk az árvízi károk után leginkább rászorulókon. Az így gyűjtött teljes összeget átadjuk, nyilvánosan nyomon követjük, felhasználását bemutatjuk. Várjuk tehát azok jelentkezését, akik ilyen módon is segíteni kívánnak. 


Licitre bocsátott tárgyak:
Bocsák Miklós: Kocsis és Czibor (1983), dedikálta Buzánszky Jenő, Czibor Zoltán, Hidegkuti Nándor, Puskás Ferenc, Sebes Gusztáv, ötvenezer forint.
Hámori Tibor: Puskás – Legenda és valóság (1982), dedikálta Puskás Ferenc, huszonötezer forint.
Sebes Gusztáv: Örömök és csalódások (1981), dedikálta Sebes Gusztáv, Keszthelyi Mihály (a Csepel egykori edzője), tizenötezer forint.
Hidegkuti Nándor: Óbudától Firenzéig (1968?), dedikálta Hidegkuti Nándor, tízezer forint.
Bocsák Miklós: A Grosics- villa titka (1986), dedikálta Buzánszky Jenő, tízezer forint.
Kapitányságom története... Baróti Lajos, Papp László (1984), dedikálta Göröcs János (Újpesti Dózsa), tízezer forint.
Éremgyűjtemény: A szabadság pillanatai 10 darabos sorozat (2001) + Nagy Imre emlékérem halálának 50. évfordulójára (2008) + SOS gyermekfalu 100 forintos érem 1990 + Magyarország védasszonya ezüst érem 1929, ötvenezer forint.
Kajári Gyula: Őszi hangulat (1984) 50x70 cm grafika, harmincezer forint.
Kovács Gábor, Szombathelyen élő extrém faszobrász faragott fa autója. Eszmei értéke hárommillió forint, javasolt ára ötszázezer forint.
R. Horváth Ildikó festőművész, grafikus: Vágyad nyíló virág című, vegyes technikával alkotott, 60x80 centiméter méretű színezett collográfia, húszezer forint.
Torjay Valter festőművész, grafikus három darab monotípiája. A 15x20 centiméteres hangulatos zsánerképek darabja 10 ezer forint. 
A ZTE Football Club felajánlásaként egy labda a focicsapat tagjainak aláírásával, ötvenezer forint.
A Zalakerámia ZTE KK felajánlásaként egy Errea márkájú póló, amelyet Parmában készítettek, kifejezetten a bajnok ZTE KK játékosainak, rajta a Hungarian Champion felirattal, ötvenezer forint.
Két poszter a bajnok Zalakerámia- ZTE KK tagjairól, a játékosok aláírásával, darabonként tízezer forint.
Az Albacomp kosárlabdacsapata egy Dávid Kornél által aláírt mezt ajánlott fel, ötvenezer forint. Albacomp-mez és -nadrág a csapat tavalyi szereléséből, ötvenezer forint.
A Videoton focicsapata egy, a játékosok által aláírt mezt vagy labdát ajánlott fel, ötvenezer forint.
A Sapa Fehérvár jégkorongozói egy, a bajnokcsapat tagjai által aláírt pólót ajánlottak fel, huszonötezer forint.  


IDE KATTINTVA LICITÁLHAT!

Olvassa el dossziénkat az árvízsegélyről - Klikk ide

Mindemellett továbbra is várjuk a pénzadományokat a lent olvasható számlaszámra, hogy együtt enyhíthessük a természeti csapás miatt nehéz helyzetbe került emberek gondjait. 
A Zalai Hírlap is segíti az árvíz károsultjait. Számlaszám: OTP Bank 11749008-20139995 Megjegyzés: „adomány”



Licitáljon társlapjainkon:
www.vasnepe.hu
www.fmh.hu
www.naplo-online.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!