Belföld

2010.06.01. 07:05

Késnek a vonatok

Több vonalon is késnek a vonatok az országban kedden.

MTI

Késésre kell számítani a Budapest-Újszász-Szolnok és a Budapest-Hatvan vasútvonalon, a Vámosgyörk-Újszász-Szolnok vonalon pedig vonatpótló autóbuszok közlekednek - közölte a MÁV kedden.

A közlemény szerint a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon egy elromlott biztosítóberendezés okoz problémát, ami miatt várhatóan délig 10 és 40 perc közötti késéssel közlekednek a vonatok.

A Budapest-Hatvan vonalon Rákos és Pécel között elromlott a biztosítóberendezés. A vonatok közlekedésében ez átlagosan 20-30 perces késéseket jelent, illetve a déli órákra várható helyreállításig a gödöllői elővárosi vonatok nem közlekednek - áll a közleményben.

A Vámosgyörk-Újszász-Szolnok vasútvonalon Jászárokszállás és Jászapáti állomások között a víz alámosta a vasúti pályát, ezért ezen a szakaszon a vonatok nem tudnak közlekedni. Az utasokat Jászapáti és Vámosgyörk állomások között vonatpótló buszok szállítják - olvasható a vasúttársaság közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!