Belföld

2010.05.13. 13:58

Két iskolás rosszul lett a büfében vett jeges teától

Mérgezés gyanújával szállítottak kórházba két gyermeket az érdi Széchenyi Általános Iskolából, miután a büfében vett jeges teát ittak - közölte az érdi önkormányzat szóvivője csütörtökön.

MTI

Arató Zsolt információi szerint az iskolások azt követően lettek rosszul, hogy ittak az intézmény büféjében vásárolt jeges teából, ám egyelőre nem bizonyított, hogy az ital mérgezett lett volna, illetve hogy mi okozta a rosszullétet - mondta szóvivő.
   
A mentők ügyeletese az MTI érdeklődésére csupán annyit mondott, hogy két 15 éves körüli gyermeket szállítottak mérgezés gyanújával a fővárosi Heim Pál Kórházba. Állapotukról egyelőre nincs pontos információ, valószínűleg nem súlyos az eset - tette hozzá Németh Cecília.
   
Az MTI információja szerint a kerületi főállatorvos is vizsgálódik az ügyben, ám nyilatkozattételi tilalomra hivatkozva ennél többet egyelőre nem árult el.
   
Egyes hírek szerint gyermekcsíny állhat a háttérben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!