Belföld

2010.01.07. 16:34

Az út szélén született Boglárka

Lepsény és Székesfehérvár között, az éjszaka kellős közepén, a legnagyobb havazásban, az út mellett egy autóban látta meg a napvilágot Boglárka.

zaol.hu


A  polgárdi rendőrörs  parancsnoka Burján  István  főhadnagy és  felesége, Krisztina a harmadik babájukat várták. Az anyuka január  24-re  volt  kiírva, ám a kicsi úgy döntött, nem várja meg a dátumot - számol be a történtekről laptársunk, az fmh.hu.

Miután az anyuka magzatvize hétfőről keddre virradóra elfolyt a család  Lepsényből indult el a kórházba, ám a szakadó hó lassította az utat.  Menet  közben ugyan  hívták a mentőket, de  Szabadbattyán után, még a találkahely előtt meg kellett állniuk az út szélén: megszületett a baba!

- Betakargattam a  feleségem és a  kicsit, rányomtam a  fűtést, nehogy megfázzanak. Néhány perc  múlva a mentők is  megérkeztek, a  köldökzsinórt   már  ők vágták el, a  babát és a feleségemet   ők látták  el, s  vitték  tovább a  kórházba -  idézte  fel hajnali eseményeket  Burján  István a portálnak.

A Boglárka nevet kapott kislány és anyukája jól van a kalandos szülés után.  További részletek a történtekről itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!