Belföld

2009.09.06. 06:16

Leszúrtak és kiraboltak egy fiatal nőt Miskolcon

Miskolc - Megölték azt a 27 éves fiatal nőt, akinek holttestét péntek este találták meg Miskolc avasi lakótelepén egy személyautóban, az emberöléssel gyanúsított férfit elfogták - tájékoztatott a rendőrség szombaton. A BorsodOnline (Boon) szerint leszúrták, kirabolták.

zaol.hu

Emberölés bűntettével gyanúsít a rendőrség egy 27 éves miskolci férfit, a nő ismerősét - közölte Gaskó Bertalan a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.    A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását - tette hozzá.
    
A fiatal nő eltűnését édesanyja jelentette be, a rendőrjárőrök Miskolc avasi lakótelepén, egy parkoló autóban találták meg holtan, péntek este.
    
A rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva nem adott az esetről több információt.
    
Az Észak-Magyarország című napilap internetes kiadása, a Boon az áldozat egy családtagjára hivatkozva szombaton azt írta: "rablógyilkosság történt, hiszen az ékszerei hiányoztak róla, valamint egyéb értékei is a kocsiból. Az internetes újságban az olvasható, hogy a tettes a nőt többször mellbe szúrta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!