Belföld

2009.07.05. 06:28

Figyelem! Vonat helyett busz és megváltozott menetrend hétfőtől

Zalaegerszeg - Vonatok helyet vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat Ukk és Boba között hétfőtől egészen december 11-ig, ami miatt egyes vonatok megváltozott menetrend szerint közlekednek - közölte a MÁV Zrt. és a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

zaol.hu

A Zalalövő-Boba vasútvonal korszerűsítésének keretében július 6. és december 11. között átépül az Ukk és Boba közötti vonalszakasz

A vágányzár miatt a Celldömölk-Ukk-Balatonszentgyörgy és a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vasútvonalon megváltozott menetrend szerint közlekednek egyes vonatok, mivel Ukk és Boba között vonatpótló autóbuszok járnak.

A MÁV közlése szerint az Ukk-Boba szakaszt nem érintő Keszthely-Tapolca-Ukk, valamint Zalaegerszeg-Zalabér-Batyk-Ukk vonalon közlekedő vonatok menetrendje változatlan. Egyes vonatoknál a csatlakozás azonban nem biztosított.

A közlemény kitér arra, hogy a vágányzárról bővebben az állomások fali hirdetményein olvashatnak az utasok, illetve a helyi tarifával hívható Mávdirekt ügyfélszolgálat 06-40/49-49-49-es telefonszámán érdeklődhetnek.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!