Belföld

2008.05.22. 02:26

Másnak is feltűnt már szépsége

Zalaegerszeg (pgy) - Az elmúlt hónapban, a nap szépe rovatunkban megismert hölgyek közül Tóth Enikő neve mellé került a legtöbb voks, így a fodrász pályára készülő lány lett április szépe.

Péter Gyöngyi

Kiderült, nem csupán olvasóink figyeltek fel a zalaszántói Tóth Enikő honlapunkon megjelent fotójára, hiszen a kép alapján már portfóliókészítésre is meghívást kapott.

- Tavaly is gondoltam rá, hogy jelentkezem a szépségversenyre, most döntöttem. Ez volt számomra az első ilyen jellgű próbatétel. A család nagyon örült az eredménynek - mondta a 19 éves lány, akit tegnap köszöntöttünk szerkesztőségünkben. Az ifjú rajongókat el kell keserítsük, hiszen van barátja, Cseledi László kísérte el hozzánk. A hónap szépe a hagyományoknak megfelelően ezúttal is a Böjte Ékszerész Kft. ajándékát, egy korona formájú, cirkónium kövekkel díszített ezüst medált és egy ezüst nyakláncot kapott emlékbe, valamint az M Parfüméria 20 ezer forintos vásárlási utalványát vihette magával. Emellett pedig természetesen a Zala Szépe címre is esélyes lesz.

Osztálytársai közül egyébként nem csak ő tette próbára magát, Szabó Ramóna is jelentkezett, ő lett a második.

Enikő Keszthelyen tanul, az Asbóth Sándor középiskola végzős diákja. Fodrásznak készül, éppen e hét hétfőjén volt az írásbeli vizsgája, a gyakorlati és a szóbeli megmérettetésig pedig közel egy hónap van. Ha ezeken is túljutott, ismét iskolapadba ül majd, érettségizni szeretne.

- Megtetszett a fodrászat, jó szakmának tartom, csak izgulós vagyok, és ez nehézséget jelent a vizsgákon - említette a gyakorlatát Sümegen töltő lány. - Van, aki rám bízza, milyen frizurát szeretne, más határozott elképzeléssel jön, ez változó. Ez utóbbit jobban szeretem, hátha az én elképzelésem esetleg nem tetszik a vendégnek. Igaz, negatív visszajelzés még szerencsére nem érkezett hozzám.

Azért persze nem csak a frizurakészítés fortélyaival foglalkozik, szívesen ül számítógép elé is, zenehallgatással, kirándulással kapcsolódik ki.
- Zalaszántón van a sztúpa, oda gyakran elsétálunk - mondta Enikő. 

Szerencsés alkat, nem koplal karcsúsága megőrzéséért.

- Jó evő vagyok, nem vagyok finnyás sem, szóval mindent eszem, de nem tudok hízni - jegyezte meg. 

Noha a kisugárzás a legfontosabb, az öltözködésére - bár nem követi ész nélkül a divatot - gondot fordít, elvégre lényeges a megjelenés.

Klikkelj  és jelentkezz Te is!

 A következő hónap jelöltjei

Ezek is érdekelhetik