Belföld

2007.12.03. 03:28

Ünnepi hangulatban

Zalaegerszeg - Két, népes közönséget megmozgató programot is szervezett szombaton a Zalai Hírlap: délelőtt Mikulás-rajzpályázatunk ünnepségének, este pedig lapkézbesítőink köszöntésének és bulijának adott otthont az Ady-iskola.

Horváth A. Attila

Csordultig telt gyerekekkel és szüleikkel délelőtt az iskola ebédlője, ahová rajzpályázatunk résztvevői kaptak meghívást. A terem sarkában álló paravánon szebbnél szebb rajzok sorakoztak, jelezve, hogy felhívásunkra idén is sokan ragadtak ceruzát és zsírkrétát, s rajzolták le, mit is szeretnének kapni a Mikulástól. Előbb Ruisz Tibor, lapunk megyei terjesztési vezetője köszönte meg a lurkóknak és szüleiknek az elküldött műveket , majd Lukács Sándor és segítője, Csipike zenés-énekes műsora következett. A gyerekhadak persze már nagyon várták a Mikulás megérkeztét is, aki nem váratott magára sokat; miután a gyerekek dallal köszöntötték, a fehérszakállú egyenként megajándékozta őket. A műsor végeztével a vendégeket kis fogadás várta, illetve megtudhatták azt is: a Mikulásnak küldött rajzokat internetes honlapunk képgalériájában viszontláthatják majd.

Este a Zalai Hírlap kézbesítői vették bitokba az Ady tornatermét: hat óra körül kezdődött el a hagyományosan jó hangulatú buli, ahol a megye kézbesítőinek jelentős része találkozott egymással - ezúttal több mint 500-an jöttek el a rendezvényre. Ruisz Tibor köszöntője után Győrffy István főszerkesztő ismertette azt a héten napvilágot látott hírt, mely szerint lapunk 10. helyen található az országos olvasottsági rangsorban, ami a megye lélekszámát tekintve (296 ezer lakosra jut 173 ezer olvasónk) igencsak szép eredmény.

- Olvasóink száma ráadásul nem csökkent tavaly óta, e sikerben pedig a kézbesítők oroszlánrészt vállalnak - hangsúlyozta.

Kelemen Zsuzsa tejresztési főosztályvezető és Gyerák András ügyvezető igazgató köszöntő, méltató szavait követően a vezetők ajándékkosárral jutalmazták a területükön kiemelkedő munkát végző kézbesítőket. Idén Lakatos István (Becsehely), Singula Ferencné (Homokkomárom), Hencz Katalin (Zalaegerszeg), Gyöngyössy Gábor (Zalaegerszeg), Bokor József (Zalaszentgrót), Horváth Károly (Mihályfa), Lukács György (Kiscsehi), Lukács György (Tótszentmárton), Temlin Ferenc (Bagod) és Szitás János (Nagykanizsa) kapott elismerést. A bulihangulatot a dalra fakadó Gyerák András alapozta meg, s még a hajnal is a tornateremben érte a bálozó csapatot...


A Mikulás-rajzpályázat ünnepség képeit ide kattintva megtekintheti! 

A Zalai Hírlap kézbesítőinek köszöntése képekben itt!

Ezek is érdekelhetik