Becsvölgye

2017.04.23. 16:25

Felemelő közösségi pillanat Becsvölgyén

Mindannyian nagy szeretettel emlékezünk vissza A Pál utcai fiúk című színi előadásra, amely felemelő közösségi élmény volt.

Arany Horváth Zsuzsa

A mű címének elhangzása már maga is közösséget teremt. Napjainkban, a falunkban, helyi fiatalok előadásában pedig páratlan élmény. Elmondhatjuk, hogy az előadás történései eggyé kovácsolták az itt élő embereket. Katartikus élmény volt, a legjobb közösségi pillanatunknak tudhatjuk. Példátlan teljesítmény, ami ékesen bizonyítja, hogy a közös alkotás soha nem lehet eredménytelen! Akik részt vettek benne, közösséggé váltak, szeretik egymást. Létezik az a nagyon erős kapocs, ami összetartja őket, s a cselekvés, az alkotás pedig további közös sikerre inspirál. Ez a teljesítmény vonzó a helyi közösség számára is, senki nem akar kimaradni belőle. A kérdés nem az, hogy elmenjek-e az előadásra, hanem az, hogy mit tudok segíteni a többieknek? Örömöt adni - örömöt kapni! A közös sikerélmény a hajtóereje az együttműködésnek, ami a helyi közösség lényege.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!