Útra fel!

2020.06.20. 07:00

Barangoló: online turisztikai kiadványunk izgalmas úticélokat kínál három megyében

Az idei tavaszt meghatározó koronavírus-járvány és az azzal járó intézkedések mindenkit az otthona falai közé kényszerítettek, hiába érkezett meg a jó idő, elmaradtak a kirándulások, a szabadtéri programok... Nem csoda, hogy a nyár beköszöntére szinte kiéheztünk az élményekre, a barangolásra, amelyhez idén nagyon sokan belföldi úticélt választanak.

zaol.hu

Barangoló kiadványunk nekik szól. Mindegy, hogy egynapos „csavargásra” készülünk, vagy egy élménydús családi hétvégével színesítenénk a nyarat, esetleg hosszabb nyaralást tervezünk a határainkon belül, Magyarország rengeteg csodás úticélt kínál, s ehhez még csak nem is kell messze mennünk: néha a közvetlen környezetünk is csodákat rejt! Kalandos túraútvonalak, műemlék templomok, lenyűgöző panorámájú kilátók, történelmi kincsekkel teli városok várják, hogy felfedezzük őket, tartalmas kikapcsolódást kínálva kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

Megannyi csoda vár ránk itthon!

A Barangolóban összegyűjtöttük Zala megye, Vas és Győr-Moson-Sopron legfőbb látnivalóit és nevezetességeit, segítséget nyújtva a kirándulások megtervezéséhez. Akár autóval vágunk neki a családi kalandnak, akár kerékpárral fedeznénk fel új úticélokat, netán bakancsos turistaként a természetet hódítanánk meg, a Barangolóban biztosan találunk vonzó célpontot! A sok-sok érdekesség nyomán feltárulnak a múlt titkai, megmutatják eddig nem ismert arcukat a közeli, alig néhány órára lévő tájak, települések. Tudta például, hogy szinte karnyújtásnyira található Közép-Európa egyik legszebb kastélyparkja? Hogy az elmúlt években számos kilátó és tanösvény épült a környező megyékben? Hogy őshonos magyar állatokat fedezhetünk fel a bivalyrezervátumban és skanzenekben? Hogy olyan különleges kiállításokon barangolhatunk, mint a cipőtörténeti gyűjtemény vagy a hintómúzeum?

Fantasztikus hazai úticélok !

Ez annál is inkább aktuális, mert a friss statisztikák szerint a magyarok fele belföldön nyaralna idén, csak 12 százalékuk tervez külföldi utazást, s egyre népszerűbbek a rövidebb, 2-3 napos utak. Ezek tökéletesek arra, hogy felfedezzük a hazai tájakat, s a legtöbbet hozzuk ki egy hosszú hétvégéből, „minivakációból”. Akkor is érdemes virtuálisan végigforgatni online kiadványunkat, ha már konkrét elképzelésünk van például egy wellness hétvége eltöltésére, hiszen a kézenfekvő turistacélpontok közelében is rengeteg a felfedezni való – élményből pedig sosem elég!

Látogassanak el a zaol.hu/barangolo oldalunkra, töltsék le digitális kiadványunkat és vigyék magukkal a családi kiruccanásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!