Bánokszentgyörgy

2015.07.27. 15:07

A jobbikos polgármester eredményeiről

Bánokszentgyörgy - Baumgartner László polgármester személyén és munkáján keresztül szeretnénk bizonyítani, hogy a jobbikos településirányítástól senkinek sem kell félnie.

Horváth B. Attila

Ezt Zakó László, a Jobbik regionális igazgatója mondta tegnap azon a sajtótájékoztatón, melyen a párton kívüli, ám jobbikos színekben Zalában egyedüliként településvezetői pozíciót szerzett Baumgartner László, Bánokszentgyörgy polgármestere számolt be eddig elért eredményeiről. Utóbbi előrebocsátotta: a falu az elmúlt 8 évben meglehetősen rossz állapotba került, számos bűncselekmény, köztük betörés és gyilkosság is történt.

Hasonló esetekre az elmúlt 4 hónapban nem volt példa, valamint egy csapadékvízelvezető árok megásásával sikerült azt is megelőzni, hogy a nagy esőzések után újra iszaptenger árassza el a falut. Idén először falunapot is rendeztek a bánokszentgyörgyiek nagy örömére, továbbá számos kisebb kulturális programra került sor.

Valamint közmunkások segítségével, illetve a polgármester személyes közreműködésével helyreállították a temetőben ledőlt síremlékek egy részét. Baumgartner László azt is a sikerek között említette, hogy jó kapcsolatot alakítottak ki a környező településekkel, az önkormányzati hivatalokkal, továbbá hogy helyben sikerült az összes dolgozni képes munkanélkülit (23 főt) bevonni a közfoglalkoztatásba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!