Állatvilág

2015.12.15. 11:19

Gazdikeresők: minden vágyuk egy otthon

Ezúttal a Zala Megyei Állatvédelmi Járőrszolgálat két védencének keresünk új otthont, remélve: a karácsony elhozza számukra a vágyott és oly' régóta várt gazdit.

Varga Lívia

 

A négyéves Repülős Gizit egy gyepmesteri telepről hozták el az állatvédők, ahol másfél négyzetméteren élt hónapokig. Gizi nevével ellentétben kan, pártfogói azért nevezték el így, mert állandóan a levegőben van. Nagyon szeret játszani, labdázni, éppen ezért elsősorban fiatal, szintén energikus gazdának ajánlják, aki eljárhat vele akár futni és túrázni is. Gondozói szerint nagy terület kell neki, hogy az energiáit levezethesse. Gizi az állatvédelmi járőrszolgálat legrégebbi kutyája, több éve vár valakire. Eddig hiába... Érdeklődni róla a szervezet 06/30/215-2641-es telefonszámán lehet.

Gizi több éve vár valakire...

Másik gazdikeresőnk fotója mellé a következő bemutatkozást kaptuk, szintén a Zala Megyei Állatvédelmi Járőrszolgálattól: „Hobo vagyok. Nem kellettem. Egy település határában hajítottak ki. Napokat vártam ott, hogy talán visszajönnek. Nem jöttek. Találtam egy üdítős dobozt. Ő lett a barátom. Mindig vittem magammal, játszottunk sokat. Aztán egy szép nap eljöttek értem. Nem ismertem őket, de onnantól már nem is volt annyira fontos a dobozom. Enni adtak, szerettek. Azt mondják, még lesz majd egy új, igazi, nagy, komoly barátom, valami ember. Aki majd haza is visz. Rá várok...”

Hobo szemeiben fájdalom ül...

Akit megérintettek Hobo gondolatai, szintén a Zala Megyei Állatvédelmi Járőrszolgálatnál a 06/30/215-2641-es telefonszámon érdeklődhet a bohókás külsejű, sokat szenvedett, csupa szív kutyusról...

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!