Állatvilág

2009.11.29. 11:49

Csillag születik: a Kutyakölykök csapata ismét továbbjutott!

A Kutyakölykök táncosai szombaton Rejtő Jenő (P. Howard) világát kombinálták a néptánccal, s produkciójukkal továbbjutottak az RTL Klub Csillag születik tehetségkutató versenyének harmadik középdöntőjébe.

zaol.hu

A Csillag születik második középdöntője sok-sok izgalmat ígért. A kiscsillagok ismét vadonatúj produkciókkal készültek, ugyanakkor a Csillag születik színpadán egy világsztárt is köszönthettünk.
Emilia a kilencvenes évek egyik legnagyobb slágerével vált ismertté. A Big Big World óta eltelt néhány év, Emilia kicsit félrevonult a reflektorok kereszttüzéből, és most egy magyar előadó oldalán tűnt fel ismét. Dobrády Ákos és Emilia először a Csillag születik színpadán mutatta be közös dalát.

A Zalai Táncegyüttesen belül alapított formáció, a Kutyakölykök -  Lipusz András (30), Tuboly József (22), Tuboly Tamás (22), Tóth Jenő (22) és Kulcsár Bálint (19) alkotta csapat - a Csillag születik második középdöntőjén Rejtő Jenő (P. Howard) világát kombinálták a néptánccal, megelevenítve Piszkos Fred, a kapitány híres alakját is.


Az est végén, a zsűri pontjai alapján Horváth Tamás és a Szatmár Kamara állt kieső helyen, a nézők azonban ismét másképp gondolták - szavazataikkal megmentették a dunaújvárosi fiút., így a Csillag születik második középdöntőjén a Szatmár Kamara és a Strokes kényszerült búcsúzni.



A második középdöntő továbbjutói:

Vásáry André
Veres Robi
Kutyakölykök
Tabáni István
Bad Boyz
Brasch Bence
Horváth Tamás
Csikó Szabolcs


Forrás: rtlklub.hu/csillagszuletik, Zalai Hírlap online


 Olvasson a Kutyakölykökről itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!