Állásbörze 2017

2017.04.03. 11:48

UNIFERRO – hagyomány és korszerűség

A 70 éves UNIFERRO Kazán -és Gépgyártó Kft. jogelődjeként működő szövetkezetet 1947-ben alapították. A cég már 40 éve kazánok, kazánházi berendezések, nyomástartó edények, komplett hőszolgáltató egységek, valamint acél- és fémszerkezetek tervezésével, gyártásával és kivitelezésével foglalkozott, s ezt folytatja napjainkban az UNIFERRO Kazán-és Gépgyártó Kft.

A UNIFERRO – kazánok az egyedi vevőigényeknek megfelelően készülnek. A teljesítménytartomány gáz- és olajkazánok esetén 100–10.000 kW, biomassza-tüzelésnél 80–5.000 kW között alakul. A berendezések a partnerek igényei szerinti üzemmódban – melegvíz, forróvíz, gőz, termoolaj rendelhetők. Az UNIFERRO Kazán-és Gépgyártó Kft.-nél az energetikai berendezések fejlesztése és gyártása dinamikusan fejlődött, gyártmánystruktúrája jelentősen kibővült. Termékeink a telephely-, a műszaki és a technológiai fejlesztések eredményeként korszerű gyártási körülmények között készülnek.

Termékeinket a megbízható és gazdaságos működés, a hosszú élettartam, s a jó ár/értékarány jellemzi. Kezelésük nagyon egyszerű, akár távirányítással is működtethető, ellenőrizhető. Berendezéseink a legkorszerűbb technológiával és a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek.

A több mint négy évtizedes tapasztalatainkra alapozva, folyamatos technológiai és műszaki fejlesztések eredményeként képesek vagyunk az egyedi igények kielégítésére, s termékeink versenyképesek mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piacon. Ha bojlerkazánra, biomassza kazánra, melegvízkazánra, vagy termoolaj kazánra van szüksége, nálunk találja meg a legjobbat!

Vállalatunk növekedésével és profilunk bővülésével folyamatosan új pozíciók nyílnak meg, melyekre várjuk azok jelentkezését, akik munkájukban hosszú távú biztonságra, megbecsülésre vágynak.

Aktuális állásajánlatainkért keresse pavilonunkat a zalaegerszegi Állásbörzén, illetve küldje be pályázatát alábbi elérhetőségeinkre, hogy megtalálhassuk az Ön számára legkedvezőbb lehetőséget.

Uniferro Kft. 8790 Zalaszentgrót, Május 1. utca 17.

Telefon: +36 83 562 900, e-mail: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!