Állásbörze 2017

2017.04.04. 12:58

"Erdőtől a vevőig"

Cégünk 1995-ben alakult azzal a fő céllal, hogy az építő- és asztalosipar fűrészáru igényét kielégítse.

Egyre növekvő árukészletünkkel a fűrészáru felhasználók megbízható raktárbázisává váltunk. Időközben palettánk olyan termékekkel bővült, amelyek fő profilunkat jól kiegészítették.

Értékesítünk osb-t, lambériát, hajópadlót, kerítésdeszkát, táblásított fenyőt, rétegelt lemezt és sok más barkácsterméket.

Természetesen a tetőfa mellett vásárolhatnak Nálunk tetőfóliát, zsindelyt, hullámlemezt, huzalszeget, fémoszloptalpakat és kötőelemeket is.

Fedett csarnokunkban egy modern karos-állvány rendszer biztosítja a legkedvezőbb körülményeket a faanyag tárolásához.

A 2012-es év második felében kapcsolt vállalkozásunk, a WoodHolz Hungary Kft. égisze alatt elindítottuk fűrészüzemünket, ahol hazánk legjobb minőségű rönkjeit saját üzemünkben dolgozzuk fel. Az így kapott asztalos minőségű fűrészárut kíméletesen, a legoptimálisabb körülmények között, saját szárítókamránkban szárítjuk le.

A beruházások bővültek szolgáltatásaink területén is. Magasabb színvonalú laptermék árusítás céljából beüzemeltünk egy függőleges lapszabász gépet. Fejlesztettük továbbá gyaluüzemünket, egy 4 fejes gépet állítottunk termelésbe.

Vásárlóink igénye alapján 2017 elején megnyitottuk faipari barkácsáruházunkat. is.

Szegélylécek, csavarok, tiplik, szegek, lazúrok, festékek, szerszámok, kisgépek, favédő anyagok, faipari és normál ragasztók, munkavédelmi eszközök, csiszolóvásznak, zárak, ajtócímek, kilincsek széles választéka várja kedves Vásárlóinkat!

Stanley és Yato szerszámokat, AEG és Ferm kisgépeket, Soudal purhabokat, Technobond faragasztókat, Reisser csavarokat, Bochemit favédő anyagokat és sok egyéb termékcsaládot is forgalmazunk.

Fakereskedésünkben termékeink skálája időközben 8 fafajra növekedett a kemény lombos fafajok iránti érdeklődés miatt, így megjelent például a bükk, a tölgy,a cseresznye és az akác is.

Célunk azt az irányvonalat képviselni, hogy hazánk erőforrásait a magyar piacon értékesítsük a saját otthonainkat építve!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!