PR

2017.04.07. 14:54

BPW-Hungária Kft. – partnerség a munkában, összetartozás a közösségben

A BPW-Hungária Kft. a németországi BPW Bergische Achsen KG szombathelyi leányvállalata. A BPW csoport haszon- és agrárjárművekbe gyárt futómű-alkatrészeket, futóműveket és futómű-rendszereket.

A vállalatcsoportnak 16 gyártóbázisa van, 20 országban működtet kereskedelmi és szolgáltató képviseletet, és 3200 szervizben biztosítja a BPW futóművek BPW standardok szerinti karbantartását és javítását.

A több mint 1400 főt foglalkoztató szombathelyi BPW-Hungária Kft. nehézfutóművek, futóműrendszerek előállításával, illetve agrárgépipari termékek tervezésével, fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

A vállalat jól képzett szakemberekkel, modern tervező eszközökkel, valamint önálló kísérleti és fejlesztési részleggel éri el sikereit. A megbízható, folyamatosan fejlődő vállalatot világszínvonalú technológia és termékek jellemzik, melynek köszönhetően egyedi futóműgyártó bázis alakult ki Szombathelyen.

Mi vár a BPW-Hungária Kft.-nél?

- elismert, megbízható munkahely

- világszínvonalú termékek

- kulturált munkakörnyezet

- modern technológia

- egyedi gyártás, változatos munka

- komoly szakmai igényességet követelő feladatok

- versenyképes bér

- sokrétű juttatási csomag: kiemelt műszakpótlék, szabadságprémium, karácsonyi jutalom, jelenléti pótlék, negyedéves mozgó bér, mobiltelefon flotta csomag, térítésmentes sportolási lehetőség,

- motiváló elismerési rendszer

- törzsgárda program

- vállalati- és egyéb közösségi rendezvények: Családi nap, Nagyvállalati futballtorna, Nagyvállalati targoncaverseny, Sárkányhajó fesztivál, Ökomajális, stb.

- tanulási, továbbképzési, fejlődési lehetőség

A BPW legfőbb értékei a minőség, a megbízhatóság és a folytonosság, melyek a dolgozók lojalitásában, a termék-fejlesztésben, a gyártásban, az értékesítésben és a szerviztevékenységben egyaránt megmutatkoznak. Több mint egy évszázados múlt, stabil jelen, biztos jövő – ezt jelenti a BPW a dolgozói – világszerte mintegy 6300 fő – számára.

Várjuk leendő kollégáink jelentkezését az alábbi nyitott pozícióinkba:

- Hegesztő

- NC forgácsoló

- Szerelő-lakatos

- Elektromos karbantartó mérnök

- Ipari folyamatfejlesztő mérnök

- IT ERP munkatárs

- Technológiai fejlesztő mérnök

Részletes pozíció leírás az egyes pozíciókhoz elérhető a honlapon: http://bpw-hungaria.hu/karrier/allasajanlatok/

Legyen Ön is a BPW csapat tagja!

BPW-Hungária Kft. 9700 Szombathely, Körmendi út 98.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában