III. ZALAI HÍRLAP ÁLLÁSBÖRZE HÍREI

A Zalai Hírlap állásbörzéjén harminc foglalkoztató keresett munkatársakat
A Zalai Hírlap évtizedek óta része a megye mindennapjainak, és fontosnak tartja, hogy a gazdaságot segítse saját eszközeivel is. Ezt Vezér Dávid, a Zalai Hírlapot kiadó Mediaworks regionális értékesítési vezetője fogalmazta meg csütörtökön a városi sportcsarnokbeli, lapunk által szervezett állásbörze megnyitóján.
Hamarosan kezdődik a III. Zalai Hírlap Állásbörze
Idén is megrendezzük a megye meghatározó munkaerőpiaci eseményét a III. Zalai Hírlap Állásbörzét a Zalakerámia Sportcsarnokban október 4.-én.
Állásbörze Zalaegerszegen a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban
Nyereményjátékkal várjuk az álláskeresőket! Aki keres, talál!
Állások, munkalehetőségek, munkáltatók egy helyen
A Zalai Hírlap harmadik alkalommal rendez állásbörzét, ami a munkavállalók és a munkáltatók, vállalkozások számára egyaránt hasznos segítség.
A zalai munkáltatók várják a nyugdíjasokat
Szellemi felfrissülés, nyugdíj-kiegészítés, közösségi élet. Számos ok miatt dönt úgy sok nyugdíjaskorú, hogy több évtized munkában töltött idő után ismét dolgozni kezd.
Ilyen volt a III. Zalai Hírlap állásbörze
Mutatjuk, mi minden történt a zalaegerszegi Zalakerámia Sportcsarnokban rendezett eseményen.
Tungsram: fényes karrierek
A Tungsram 2018 áprilisában magyarországi központú, innovatív, globális márkaként tért vissza a piacra. Zala megye fontos foglalkoztatójaként megtiszteltetés, hogy a III. Zalai Állásbörze főtámogatójaként segíthetjük munkaadók és munkát keresők egymásra találását.
Család és KarrierPONT Zalaegerszeg
A Család és KarrierPONT Zalaegerszeg 2018. nyarán nyitotta meg irodáját Zalaegerszeg belvárosában.
A szakképzéssel és a pályaorientációval foglalkozó szakemberek találkoztak a Tungsramban
A Jövő szakképzése – a szakképzés jövője címmel szerveztek tegnap szakmai konferenciát a Tungsram fényforrásgyárában. A rendezvény a duális képzés helyi jövőjén túl a szakképzési, oktatási intézmények együttműködésének kialakításáról szólt.
Tungsram
Tungsram

III. ZALAI HÍRLAP ÁLLÁSBÖRZE KIÁLLÍTÓI

II. ZALAI HÍRLAP ÁLLÁSBÖRZE HÍREI

Több ezren fordultak meg a Zalai Hírlap állásbörzéjén
Zalaegerszeg – A Zalai Hírlap tegnapi állásbörzéjének 11 órakor kezdődött hivatalos megnyitójára már megtelt a munkáltatók standjai közötti sétány.
Nyitásra már sokan voltak az Állásbörzén
A Zalai Hírlap állásbörzéjének 11 órai hivatalos megnyitójára már megtelt a munkáltatók standjai közötti sétány, az álláskeresők, illetve az érdeklődők szinte minden standnál beszélgettek, információkat kaptak a cégek képviselőitől.
Állásbörze a Pannon Lapok Társasága és a Zalai Hírlap szervezésében!
Az április 11-én a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban a régió legnagyobb munkáltatói lesznek jelen. A standokon összesen több ezer álláshellyel várják az érdeklődőket, harmincnál is több vállalkozás keresi itt leendő munkatársait.
Flextronics International Kft.
Zala megyében jól ismert a Flex név, azaz a régió legnagyobb munkáltatójaként számon tartott Flextronics International Kft.
Zalai Hírlap állásbörze – „Most van a legnagyobb igény a megbízható dolgozókra”
Zalaegerszeg – Idén is nagy érdeklődés közepette nyílt meg a Zalai Hírlap második állásbörzéje. Nemcsak álláskeresők jelentek meg nagy számban, hanem a régió középvállalkozásai, óriáscégei, akik e rendezvényen keresték a megfelelő leendő munkatársaikat.
Ilyen volt a Zalai Hírlap II. állásbörzéje
Zalaegerszeg – Kedden tíz órától Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban látogatható a Zalai Hírlap által szervezett állásbörze.

II. ZALAI HÍRLAP ÁLLÁSBÖRZE KIÁLLÍTÓI